Fyodor Dostoyevsky quotes on albanian

  Duhet te qendrojne larg njeri-tjetri si fatkeqet ashtu dhe te varferit, keshtu nuk do te rendoheshin nga njeri-tjetri. Ju shkaktova aq shume fatkeqesi, qe s'i kishit patur kurre me pare ne jeten modeste te vetmitarit. Kjo me brengos, ma derrmon shpirtin.  
Fyodor Dostoyevsky

Quotes by author Fyodor Dostoyevsky


Sponsored Links